INEZ YOGA & LYD

Hatha Yoga - Nada Yoga - Kirtan Lydhealing & Sangmeditation

CHAKRA SANGMEDITATION & TONEN FRA HIMLEN

CHAKRA SANGMEDITATION


I Nada Yoga søger vi foreningen mellem krop og sind, og mellem lille sjæl og store sjæl gennem praksis med lyd. Vi lytter til lyd og til stilhed, frembringer lyd, og mærker vibrationerne i kroppen og i rummet mellem os.

 

I sessions med Chakra Sangmeditation synger vi musikkens skalaer som korresponderer med kroppens chakraer. Her kan du opleve tonernes helende og justerende effekt på hele energisystemet. Indledningsvis vil vi typisk meditere på lyden af universet ॐ (AUM) og herefter praktiserer vi 'Chakra Vajrohan', en ældgammel indisk teknik, hvor vi synger lyde som korresponderer med chakraerne (SA RE GA MA PA DA NI SA) og bruger lyden og vibrationerne til at mærke og vække energicentrene. Til sidst oplever vi den stilhed som kan udfolde sig efter intens lydkoncentration.

 

Alle er velkomne. Ingen krav til sangtalent, meditationserfaring eller forudgående kendskab til metoden.

 

OBS: ingen fysiske yoga stillinger. Vi sidder stille i meditationsstilling (eller evt på stole) hele timen.

 

LYDHEALING MED TONEN FRA HIMLEN (AAAH)


'Tonen fra Himlen' er både en tilstand og en metode. En tilstand af total åbenhed og hengivelse. En oplevelse af at lyden synger os - frem for at vi synger lyden. Med udgangspunkt i Githa Ben Davids metode 'Tonen fra Himlen', finder vi hver især vores egen 'grundtone' og synger vedvarende Aah på denne samme tone i længere tid, gerne op til en time af gangen. Vi bruger udelukkende denne første lyd, den helt åbne og umiddelbare Aah-lyd, hvorigennem vi kan lære os selv at kende, transformere stagnerede tilstande, heale traumer og forbinde os med os selv.

Synger man Tonen fra Himlen i daglig praksis med sig selv er det en dybdegående selvhealings-process og sammen med andre bliver det samtidig en gruppehealing og -meditation.

Det handler ikke om at synge 'godt' men udelukkende om at lytte nysgerrigt og favne, hvad der end kommer op af følelser og tanker med venlighed og kærlighed.

Aah-sessions er en mere grundlæggende version af OM-sessions, hvor vi udelukkende arbejder med den første lyd, den helt åbne og umiddelbare Aah-lyd, hvorigennem vi kan lære os selv at kende, transformere stagnerede tilstande, heale traumer og forbinde os med os selv. Med udgangspunkt i Githa Ben Davids metode 'Tonen fra Himlen', finder vi hver især vores egen 'grundtone' og synger vedvarende Aah på denne samme tone i længere tid, gerne op til en time. Gør vi det i daglig praksis med os selv er det en dybdegående selvhealings-process og sammen med andre bliver det samtidig en gruppehealing og -meditation. Det handler ikke om at synge 'godt' men udelukkende om at lytte nysgerrigt, og favne hvad der end kommer op af følelser og tanker med venlighed og kærlighed.


Inez Dahlbæk

Hatha Yoga - Nada Yoga - Kirtan - Lydhealing - Vokal Lydterapi

www.inezyoga.dk

info@inezyoga.dk

(+45) 20881423

Copyright @ All Rights Reserved