INEZ YOGA & LYD

Hatha Yoga - Nada Yoga - Kirtan Lydhealing & Sangmeditation

BEHANDLINGER


Vokal Lydhealing - Vokal Lydterapi

VOKAL LYDHEALING

Lydhealing kan give velvære og dybdeafspænding og behandle både stress, fysiske skader, emotionelle traumer og tinitus. Du ligger på en massagebriks eller sidder på en stol. Jeg synger lyde direkte på kroppen og arbejder med lydenes resonans. Der forventes intet af dig.
VOKAL LYDTERAPI

Man kan også arbejde dybdegående terapeutisk med konkrete temaer/følelser/traumer, efter Githa Ben-Davids metode 'syng dig fri', hvor jeg støtter dig i selv at synge dig fri af fortiden. Vokal lydterapi og lydhealing er to metoder som supplerer hinanden fantastisk godt.


                                       VOKAL LYDTERAPI - SYNG DIG FRI


Fri-syngning er en vokal lydterapi, hvor man arbejder med at forløse fastlåste fysiske og/eller psykiske traumer i kroppen gennem arbejde med stemmen. I en session vil du have et ønske om at forløse en bestemt følelse/tilstand/problematik (kan være fysisk som psykisk, og ny som gammel) og jeg hjælper dig med at komme ind til kernen af problemet og synge det fri. Jeg vil også bruge min egen stemme til at lydheale dig undervejs og som afslutning på behandlingen.

Teknikken er effektiv og blid på en og samme tid og kan forløse også helt tidlige traumer.

Nogle gange kan en enkelt frisyngning ændre hele verdensopfattelsen og heale dybe

smerter. Andre gange, hvis der er tale om flere 'lag' i problematikken må man blidt synge sig fri af et lag af gangen i en række behandlinger og/eller man kan få øvelser til at understøtte ens videre healing derhjemme.Inez Dahlbæk

Hatha Yoga - Nada Yoga - Kirtan - Lydhealing - Vokal Lydterapi

www.inezyoga.dk

info@inezyoga.dk

(+45) 20881423

Copyright @ All Rights Reserved