INEZ YOGA & LYD

Hatha Yoga - Nada Yoga - Kirtan Lydhealing & Sangmeditation

KIRTAN - MEDITATIV MANTRASANG

KIRTAN


Kirtan er en gamle indisk tradition, hvor man sammen synger enkle mantraer igen og igen, og mærker virkningen af mantraet, musikken, sangen og fællesskabet.


Vi lærer de smukke enkle sange mens vi synger dem, og vi mediterer på lyden og mærker resonansen i kroppen. Der er ingen krav til sangtalent eller erfaring med meditation. Sproget er oftest Sanskrit, et af verdens ældste sprog, hvis lyde i sig selv siges at være guddommelige og i stand til at stimulere vores energi og bringe os tættere på oplysning. Dette er en praksis af hengivelse, hjerteåbning og universel kærlighed, og tilstanden forstærkes af musikken og fællesskabet.


Jeg guider meditationerne og synger for med call og response mens jeg akkompagnerer på mit harmonium (lille indisk orgel).

- billedet til venstre er fra en Kirtan-undervisningstime i Indien.

Til mine arrangementer er der oftest blot harmonium og sang, og kun sjældent andre instrumenter/musikere. 

Kirtan kan både være helt rolig, langsom og meditativ som her med 'Radha Govinda'

- eller mere vild og ekstatisk som her med 'Shivoham'.

kirtan mig og Henrik 1
inez og mikkel og rasmus i koncertkirken mantras
Kirtan Greve

Gennem det sidste år af mit liv, har Inez været en uvurderlig hjælp til at åbne, udforske og udfolde en ellers lidet brugt stemme. Inez guider og leder på en blid, hjertelig og tryg måde, der samtidig giver plads til det kraftfulde, dybe og utæmmede. Med stor taknemlighed.” Nikolaj


Jeg er super glad for alt hvad Inez har bragt til mig, hun er dygtig og engageret i sit arbejde, og så er hendes Kirtan fantastisk”. Freddy

"Kirtan er et trygt sted til at give slip og mærke ægte nærvær for en stund. Man kommer meget let i en meditativ tilstand hvor mantraerne hjælper en til, helt simpelt, bare at være, -og til at mærke den universelle kærlighed.

Jeg har deltaget i Inez' Kirtans en del gange og går altid derfra lettere og med et stort smil på læben!

Inez har en fantastisk evne til at få alle til at føle sig godt tilpas og hun formår at forklare de smukke betydninger bag mantraerne på let og forståelig vis. Derudover har hun en virkelig smuk og blid stemme som man trygt kan læne sig op af i sang, og hendes stemme går lige i hjertet!

At deltage i Kirtan hos Inez har personligt hjulpet mig med at finde min egen stemme og turde at lade den bryde igennem og synge til. Jeg vil klart anbefale Kirtan hos Inez, det er så rart og givende på alle planer!" Bellazaia

Inez Dahlbæk

Hatha Yoga - Nada Yoga - Kirtan - Lydhealing - Vokal Lydterapi

www.inezyoga.dk

info@inezyoga.dk

(+45) 20881423

Copyright @ All Rights Reserved