INEZ YOGA & LYD

Hatha Yoga - Nada Yoga - Kirtan Lydhealing & Sangmeditation

INDIVIDUELLE SESSIONS

Yoga Terapi - Skræddersyet Yogaprogram

YOGA TERAPI


I individuelle sessions er tiden helt og holdent din.

Jeg tager udgangspunkt i dine ønsker og behov, din unikke krop og personligheds styrker, svagheder og skævheder, og vi kan arbejde i dybden med eventuelle problemer.


Måske er du stresset og har brug for at finde mental ro og kropslig bevidsthed - eller har et ønske om at komme igang med en meditationspraksis.

Måske lider du af en sygdom og har brug for særligt fokus på fx. hjerte, lunger eller led eller andre organer / kropsfunktioner.

Det kan også være at du ønsker hjælp til at arbejde i dybden med chakrasystemet for at åbne og balancere din oplevelse af energi.


Eller måske ønsker du blot at få skræddersyet et fysisk program af yoga asanas til lige netop din krop - som du selv kan arbejde videre med.LYDHEALING & VOKAL LYDTERAPI

Lydhealing kan give velvære og dybdeafspænding og behandle både stress, fysiske skader, emotionelle traumer og tinitus. Du ligger i Savasana eller sidder på en stol. Jeg synger lyde direkte på kroppen og arbejder med lydenes resonans. Der forventes intet af dig.


Hvis du ønsker det kan vi også arbejde mere terapeutisk med konkrete temaer/følelser/traumer, efter Githa Ben-Davids metode 'syng dig fri', hvor jeg støtter dig i selv at synge dig fri af fortiden. Vokal lydterapi og lydhealing er to metoder som supplerer hinanden fantastisk godt.


Inez Dahlbæk

Hatha Yoga - Nada Yoga - Kirtan - Lydhealing - Vokal Lydterapi

www.inezyoga.dk

info@inezyoga.dk

(+45) 20881423

Copyright @ All Rights Reserved