INEZ YOGA & LYD

Hatha Yoga - Nada Yoga - Kirtan Lydhealing & Sangmeditation

HATHA YOGA FOR GRAVIDE


Yoga under graviditeten giver en god kontakt til dig selv og dit barn og forbereder dig til fødslen.


Vi arbejder med yoga for hele kroppen, så du forebygger og lindrer graviditetsgener. Yoga øger din kropsbevidsthed og du lærer åndedrætsteknikker og stillinger, der vil hjælpe dig under fødslen. 


Vi afslutter med afspænding.


Jeg anbefaler, at du tidligst starter til gravidyoga, når du er 12 uger henne med mindre du har gået til yoga før. Du kan med stor gavn fortsætte helt frem til fødslen. Det er absolut ikke nødvendigt at have gået til yoga før, da alle kan være med og få stor glæde af det.

TIRSDAGSHOLD hos FOF KbhStart

Tirsdag d. 25. feb. 2020

Kl. 19.15 - kl. 20.45

Sted 

Teglgårdstræde 8 B, 2.sal
1452 København K

Hold Nr. 198010

10 gange

Pris Kr. 1085

"Gravidyoga hos Inez har været en rigtig god og behagelig oplevelse. Jeg havde lyst til at tage afsted hver gang og gik altid derfra med en skøn følelse i kroppen. Inez har et indgående kendskab til hatha yoga, og derfor føler man sig fuldstændig tryg, når man deltager på hendes hold. Kombinationen af Inez´ stærke faglighed og hendes fornemmelse for den enkeltes behov gør, at man får lige præcis det, man har brug for. Inez er super god til at have opmærksomheden på alle elever og er meget omsorgsfuld i sin måde at undervise på. På holdet har vi lært en masse relevante øvelser, som både kan bruges i løbet af graviditeten, under fødsel og efter fødslen. Undervisningen foregår i et roligt tempo, så der både er tid til at lære øvelserne at kende, og tid til eftertænksomhed." Siggie

Inez Dahlbæk

Hatha Yoga - Nada Yoga - Kirtan - Lydhealing - Vokal Lydterapi

www.inezyoga.dk

info@inezyoga.dk

(+45) 20881423

Copyright @ All Rights Reserved