INEZ YOGA & LYD

Hatha Yoga - Nada Yoga - Kirtan Lydhealing & Sangmeditation

CHAKRA SANGMEDITATION & ॐ (eller Aah) SESSIONS

ॐ-SESSIONS


ॐ (Om, AUM) er et tegn for lyden af universet. Den første lyd, den første vibration, altets vibration. Det betyder ikke at det OM som vi hver især synger er det samme som universets lyd. Men ved at synge OM igen og igen, og mærke vibrationen i kroppen, kan du måske komme tættere og tættere på at komme i 'sync' med universtes vibration - at blive ét med den.


Under ॐ-sessions gør vi intet andet end at synge OM på alle vores udåndinger, roligt og i hvert vores tempo - men vi gør det sammen. Vi lytter til vores egen og den fælles lyd. Vi mærker vibrationerne i kroppen og i rummet mellem os. Og forstærket af den fælles energi og lyd kan der her være en åbning til uden anstrengelse at få tømt sindet for tanker og kroppen for opspænd. Vi bare ER.
CHAKRA SANGMEDITATION

I Nada Yoga søger vi foreningen mellem krop og sind, og mellem lille sjæl og store sjæl gennem praksis med lyd. Vi lytter til lyd og til stilhed, frembringer lyd, og mærker vibrationerne i kroppen og i rummet mellem os.


I sessions med Chakra Sangmeditation synger vi musikkens skalaer som korresponderer med kroppens chakraer. Her kan du opleve tonernes helende og justerende effekt på hele energisystemet. Indledningsvis vil vi typisk meditere på lyden af universet ॐ (AUM) og herefter praktiserer vi 'Chakra Vajrohan', en ældgammel indisk teknik, hvor vi synger lyde som korresponderer med chakraerne (SA RE GA MA PA DA NI SA) og bruger lyden og vibrationerne til at mærke og vække energicentrene. Til sidst oplever vi den stilhed som kan udfolde sig efter intens lydkoncentration.


Alle er velkomne. Ingen krav til sangtalent, meditationserfaring eller forudgående kendskab til metoden.


OBS: ingen fysiske yoga stillinger. Vi sidder stille i meditationsstilling (eller evt på stole) hele timen.LYDHEALING MED TONEN FRA HIMLEN (AAAH)

Aah-sessions er en mere grundlæggende version af OM-sessions, hvor vi udelukkende arbejder med den første lyd, den helt åbne og umiddelbare Aah-lyd, hvorigennem vi kan lære os selv at kende, transformere stagnerede tilstande, heale traumer og forbinde os med os selv. Med udgangspunkt i Githa Ben Davids metode 'Tonen fra Himlen', finder vi hver især vores egen 'grundtone' og synger vedvarende Aah på denne samme tone i længere tid, gerne op til en time. Gør vi det i daglig praksis med os selv er det en dybdegående selvhealings-process og sammen med andre bliver det samtidig en gruppehealing og -meditation. Det handler ikke om at synge 'godt' men udelukkende om at lytte nysgerrigt, og favne hvad der end kommer op af følelser og tanker med venlighed og kærlighed.


Inez Dahlbæk

Hatha Yoga - Nada Yoga - Kirtan - Lydhealing - Vokal Lydterapi

www.inezyoga.dk

info@inezyoga.dk

(+45) 20881423

Copyright @ All Rights Reserved