INEZ YOGA & LYD

Hatha Yoga - Nada Yoga - Kirtan Lydhealing & Sangmeditation

OM MIG - YOGA & LYD


For 17 år siden opdagede jeg Hatha Yoga-stillingerne og åndedrætsteknikkernes afspændende og vitaliserende effekt på min egen krop. En håndfuld år senere, i forbindelse med en hjernerystelse, åbnede den næste del af yogaen sig for mig: Meditation. Med daglig meditationspraksis kom der ro, fokus, nærvær og glæde, som jeg efterfølgende kunne tage med mig ud i verden. Jeg har derudover altid nydt at synge og spille musik - og i forlængelse heraf har jeg naturligt fået en særlig interesse for den Yoga-form som omfatter lyd, lytten, sang og mantras, nemlig 'Nada Yoga'. 


Som underviser arbejder jeg fortsat med yoga på det fysiske plan, hvor øvelserne kan være en fremragende metode til at få en større kropslig bevidsthed og afspænding, rette op på skævheder og kropsholdning, få et naturligt og afslappet åndedræt, løsne op for hæmmende spændinger, mobilisere led, styrke muskler og vitalisere organer. Samtidigt er der i forlængelse af denne kropslige praksis en oplagt mulighed for at opøve et bevidst kærligt nærvær, løsne op for energimæssige blokeringer og skabe gode omstændigheder for meditation, spirituelle åbninger og udvikling. I min undervisning lægger jeg derfor vægt på langsomhed, fordybelse og kærligt nærvær med krop og åndedræt, og inkluderer meditationer som en naturlig del.


I min Nada (lyd) Yoga undervisning videregiver jeg min musikalske yogapraksis både i forløb og på workshops og retreats, hvor den velkendte Hatha Yoga bliver suppleret med brug af lyd, lytten, sang, harmonium og mantras. Praksis med lyd og sang opleves af mange som en enkel og åbnende indgang til både nærvær med kroppen, meditative sindstilstande og healende sjæleudfoldelse.

   

Ud over mine Yogalæreruddannelser fra Danmark og Indien har jeg både en uddannelse fra Musikvidenskab på Københavns Universitet og til Vokal Lydhealer og Vokal Lydterapeut fra Githa Ben-Davids 2-årige uddannelse 'Tonen fra Himlen'. Jeg studerer og praktiserer i øvrigt løbende både de ældre og nyere former for Nada Yoga og Vokal Lydhealing.


Min undervisning er kendetegnet ved at være dybdegående, meditativ, omsorgsfuld, grundigt guided og tilpasset den enkelte, og jeg brænder for at videregive værktøjer til både selvhealing og gruppehealing gennem lyd, yoga og vokal lydhealing. Ud over events med yoga og/eller mantrasang og forløb og kurser med yoga og lydhealing, tilbyder jeg også individuelle behandlinger med vokal lydhealing og terapi.


Jeg holder primært til hos Yoga Being på Frederiksberg, hvor jeg underviser i Hatha Yoga og Nada (Lyd) Yoga, og hvor jeg hver måned leder Kirtans (sangaftener med indisk mantra-meditation). I Høje Taastrup og Helsingør tilbyder jeg individuelle behandlinger med Vokal lydterapi og Vokal Lydhealing efter Githa Ben-Davids metode, og jeg underviser desuden i Yoga for Gravide gennem Fof København, og i Hatha Yoga og Meditation gennem 'Ung i Rudersdal' for store børn og unge.


Ofte indgår jeg i samarbejder med andre yogalærere, musikere, lydhealere, psykologer m.fl., fx til koncertarrangementer, Kirtans, lydhealings-workshops, på intensive retreats, kurser og til kakaoceremonier.

 

ॐ Inez

UDDANNELSE - YOGA & MUSIK


Jeg har med stor glæde bygget ovenpå min uddannelse fra Musikvidenskab på Københavns Universitet med den 2-årige uddannelse til Hatha Yoga lærer og yogaterapeut fra Kreativ Yogaskole v/Aase Kristensen og Kirsten Slots.

Derudover har jeg taget min musikalske yogalærer-praksis til et nyt niveau med 200 timers Yoga Alliance godkendt uddannelse til Nada Yoga Teacher ved Nada Yoga School i Rishikesh, Indien., og på min 2-årige uddannelse til certificeret Vokal Lydterapeut og Lydhealer hos Githa Ben-David.

Inez Dahlbæk

Hatha Yoga - Nada Yoga - Kirtan - Lydhealing - Vokal Lydterapi

www.inezyoga.dk

info@inezyoga.dk

(+45) 20881423

Copyright @ All Rights Reserved