INEZ YOGA & LYDHEALING

Hatha Yoga - Nada Yoga - Kirtan Lydhealing & Sangmeditation

DREJØ ØLEJR 2019

LYDHEALING


Uge 25 (15/6 - 22/6 2019)

Lydhealing v/ Inez Dahlbæk


Vi lytter ind i kroppens frie udtryk, udforsker stemmens healende kraft i intuitiv hjertesang, indisk chakra-sang og gruppe-lydhealing - og går på opdagelse i Githa Ben-Davids metode 'Tonen fra Himlen'. Vi hviler i afspændinger, tager på lydrejser, mødes i ekstatisk båldans og giver os hen i mantrasang.


Lille uge med højst 30 deltagere

Vegetarisk

Pris: Voksne 1085,- Unge 805,- Børn 630,-


 
DREJØ ØLEJR


Drejø Ølejr er som alle ølejre i Ølejrbevægelsen et nonprofitforetagende.

Ølejr på Drejø er en individuel ferie, ud over de få timer om dagen, hvor man deltager i lejrens praktiske drift. Vi er nemlig fælles om indkøb, madlavning, opvask, rengøring, oprydning og hvad der ellers skal gøres, og lejren er baseret på, at alle deltager i det daglige arbejde, som både er nødvendigt og samtidig er et redskab til socialt samvær, og en mulighed for at afprøve nyt ansvar og nye roller. Det er alles fælles ansvar at få ugen til at fungere.

I hver uge tilbyder igangsættere undervisning i ugens tema og støtte til madlavningen, men deltagerne vælger selv, i hvor høj grad de vil give sig i kast med nogle af ugens faglige tilbud. Temaigangsætterne og madigangsætterne er fritaget for tjanser og skal ikke levere andet end deres undervisning og vejledning,

Der vil også være en af ugens deltagere, der er regnskabsfører, som holder rede på ugens økonomi og øvrige administration.

Ølejren er åben for alle deltagernes personlige ønsker og initiativer.

Ølejr på Drejø er en hyggelig, sjov og social ferie, hvor man nyder samværet med andre, solen, naturen, hav og strand, gåture, fællesspisning med snak og grin, spil og leg, solnedgangens romantik, stjernehimlens mystik, nattens afslappende sauna, måneskinsbadningens fascination, lejrbålets og fællessangens hygge.


Ølejr på Drejø er at leve enkelt i pagt med naturen.

Den planlagte mad er lækker, sund, vegetarisk og delvist økologisk.

Lejren ligger i naturskønne omgivelser. Midtpunktet er det store køkken- og opholdstelt, hvor der døgnet rundt er liv og aktivitet.

Der er aktivitetstelte, bålplads, skurvogn med sauna, opvaskeplads, materialetelt, fire transportable økologika samt sovetelte.

Du kan enten sove i et af lejrens sovetelte, eller du kan tage dit eget telt med.

Fra lejren, ned til lejrens badestrand, er anlagt en 50 m lang sandsti. Stien fører over en romantisk træbro. Her nyder romantiske sjæle stjernehimlen og solnedgangen over det uberørte naturlandskab.


Inez Dahlbæk

Hatha Yoga - Nada Yoga - Kirtan - Lydhealing - Vokal Lydterapi

www.inezyoga.dk

inezds@yahoo.dk

(+45) 20881423

Copyright @ All Rights Reserved