KIRTAN


Kirtan er en gamle indisk tradition, hvor man sammen synger enkle mantraer igen og igen, og mærker virkningen af mantraet, musikken, sangen og fællesskabet.


Vi lærer de smukke enkle sange mens vi synger dem, og vi mediterer på lyden og mærker resonansen i kroppen. Der er ingen krav til sangtalent eller erfaring med meditation. Sproget er oftest Sanskrit, et af verdens ældste sprog, hvis lyde i sig selv siges at være guddommelige og i stand til at stimulere vores energi og bringe os tættere på oplysning. Dette er en praksis af hengivelse, hjerteåbning og universel kærlighed, og tilstanden forstærkes af musikken og fællesskabet.


Jeg guider meditationerne og synger for med call og response mens jeg akkompagnerer på mit harmonium (lille indisk orgel).


INEZ YOGA & LYDHEALING

Hatha Yoga - Nada Yoga - Kirtan - Lydhealing & Sangmeditation

KIRTAN - MEDITATIV MANTRASANG

Kirtan kan både være helt rolig, langsom og meditativ som her med 'Radha Govinda'

- eller mere vild og ekstatisk som her med 'Shivoham'.

Gennem det sidste år af mit liv, har Inez været en uvurderlig hjælp til at åbne, udforske og udfolde en ellers lidet brugt stemme. Inez guider og leder på en blid, hjertelig og tryg måde, der samtidig giver plads til det kraftfulde, dybe og utæmmede. Med stor taknemlighed.” Nikolaj


Jeg er super glad for alt hvad Inez har bragt til mig, hun er dygtig og engageret i sit arbejde, og så er hendes Kirtan fantastisk”. Freddy

Copyright @ All Rights Reserved

Inez Dahlbæk

Hatha Yoga - Nada Yoga - Kirtan - Lydhealing - Vokal Lydterapi

www.inezyoga.dk

inezds@yahoo.dk

(+45) 20881423