HATHA YOGA & MEDITATION


INEZ YOGA & LYDHEALING

Hatha Yoga - Nada Yoga - Kirtan - Lydhealing & Sangmeditation

HATHA YOGA

Yoga er en væren. En tilstand af balance i krop og sind, som de forskellige yogasystemer er værktøjer til at opnå.


Målet med Hatha Yoga er således at skabe bevidsthed og balance i krop og sind, og dermed skabe de bedste betingelser for at komme i en meditativ tilstand af afspændt nærvær.

Den fysiske del af denne yogaform består primært af længerevarende statiske stræk og stillinger, der retter op på kroppens skævheder og træner styrke, smidighed og balance. De fysiske øvelser er altid i en kombination med de mere subtilt balancerende og vitaliserende åndedrætsøvelser, afstressende og restituerende dybdeafspænding, og koncentrationsudviklende meditation.


Kom som du er - alle kan være med.

Jeg underviser på alle niveauer og opbygger programmerne på stedet med hensyntagen til ønsker, behov og energi.MEDITATION

Meditation er både betegnelsen for en tilstand af afspændt nærvær og for en række metoder og teknikker til at opnå denne væren.


Meditation kan ske når man er i en afspændt tilstand – derfor kan det være lettere at komme ind i en meditativ tilstand, når man gennem yogaens øvrige dele har afspændt krop og sind.


Der er mange måder at meditere på: Liggende, siddende, stående, stille eller i bevægelse, med eller uden lyd, osv. Der er fokusmeditationer, hvor man har et objekt man hele tiden vender tilbage til og der er åbne meditationer, hvor man bare er med det som er.


I undervisningsforløb med meditation prøver vi forskellige meditationer af, så du kan finde den der virker bedst for dig. I Hatha Yoga undervisningen vil meditationerne oftest være centreret omkring oplevelsen af åndedrættet, enten det naturlige åndedræt eller ujjayi-åndedrættet - det psykiske åndedræt.

Om vinteren laver vi tratak-meditation - meditation på flammen fra et stearinlys.
FAST HATHA YOGA UNDERVISNING I KØBENHAVN


I efteråret 2018 underviser jeg på et Hatha Yoga forløb hos Kreativ Yoga - Yoga Being på Frederiksberg, Prinsesse Maries Allé 13

15 Torsdage kl 10.00-11.30.

Opstart torsdag d. 6. september 2018

PRIS: 1495 kr.

Nedsat Pris for pensionister/ledige/studerende 1245 kr. 

TILMELDING: Mobile Pay 67390 / Netbank 3409 12007426 - Husk at skrive holdnummer 18218, navn, adresse, tlf nr. og mail.HATHA YOGA WEEKEND TOWN RETREAT


Ca 4 gange om året har du mulighed for at gå dybere på mit Hatha Yoga Town Retreat i København, næste gang ligger i 6.-8. juli 2018.Copyright @ All Rights Reserved

Inez Dahlbæk

Hatha Yoga - Nada Yoga - Kirtan - Lydhealing - Vokal Lydterapi

www.inezyoga.dk

inezds@yahoo.dk

(+45) 20881423